firefly
Een foto achtergrond verwijderen of vrijstaand maken ook wel foto clipping genoemd. U neemt uw foto’s op bijvoorbeeld een vloer, een tafel of in een net iets professionelere omgeving. In beide gevallen, hoe professioneel dan ook, zal de achtergrond steeds aanwezig zijn.
Wilt u een professionele en mooie uitstraling voor bijvoorbeeld uw productfoto's op uw webshop dan komt u al snel te weten dat deze achtergrond mensen afleidt van het product en het daarmee onderwaardeert.
Voor alle prodcutfoto’s is het mooier en professioneler als de achtergrond van de foto word verwijdert, zodat het product vrijstaand komt te staan. Dit kan op verschillende manieren zoals: clipping paden, alpha kanalen of met maskerende lagen.
 

Zie onderstaand voorbeeld. Links is een bestand met achtergrond, rechts een bestand zonder achtergrond.

 
 

100% handmatige foto achtergrond verwijdering van hoge kwaliteit


Voordelig tarief: 9 € per afbeelding
Ultra snel werk: Binnen 1 werkdag na het akkoord gaan met de toegestuurde offerte
Professionele kwaliteit, 100% handmatige clipping

 

 

Werkwijze foto achtergrond verwijderen


Stuur ons het bestand welke u wilt laten bewerken via het offerteformulier, via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via WeTransfer. Vermeld daarbij eventueele aanpassingen en u krijgt van ons een gratis offerte. Indien u hiermee akkoord gaat ontvangt u van ons zo snel mogelijk het eindresultaat.